Afgelastingen Jeugdafdeling V.O.W.

Wedstrijden:

Situatie 1

KNVB last centraal af

  • te zien op teletekstpagina 603 van NED 1, 2 of 3,VOW. speelt in district ZUID II, categorie B. Alle bekerwedstrijden zijn categorie A
  • Alles is afgelast; geen verdere vermelding bij VOW
  • Bij een collectief afgelasting is er voor de 7- tallen van de pupillen eventueel een programma in de gymzaal te Zijtaart. zie informatiebord in de kassa voor de tijden. Dit geldt alleen vanaf begin december tot aan de carnaval.

Situatie2

KNVB last NIET centraal af

  • Thuiswedstrijden: De de consul van VOW keurt het veld. De consul brengt bij een afgelasting Lenie vd Rijt of Wilma Ketelaars op de hoogte. Zij of iemand anders van het jeugdbestuur communiceert dit met de leiders, scheidsrechters en tegenstander. De leiders dienen zelf de afgelasting door te geven aan de spelers, speelsters en ouders bijvoorbeeld door middel van telefoonboom en/of e-mail .
  • Uitwedstrijden: Lenie vd Rijt of Wilma Ketelaars ontvangen melding van afgelasting van uitwedstrijden. Zij of iemand anders van het jeugdbestuur communiceert dit met de leiders en scheidsrechters. De leiders dienen zelf de afgelasting door te geven aan de spelers, speelsters en ouders.

 

KIJK BIJ TWIJFEL OP TELETEKSTPAGINA PAGINA 603 VAN NED 1, 2 OF 3 of de website van VOW

Trainingen:

De trainingen gaan in principe altijd door muv van de winterstop van maandag 26 december 2016 t/m zondag 8 januari 2016.  Op de trainingsdagen wordt bij twijfel het trainingsveld tijdig gekeurd en indien het afgelast is, zal dit via de whatsapp groep “afgelasting training” kenbaar gemaakt worden aan de trainers. Het advies van degene die het veld keurt s hier bindend in en er mag dan ook door geen enkel team op dat moment getraind worden.

Het veld wordt door de volgende personen gekeurd:

  • Maandag          Joop vd Cammen
  • Dinsdag           Bart vd Oever
  • Woensdag        Joop vd Cammen
  • Donderdag       Ronald van Eert
  • Vrijdag            Trainer J011-1

 

Daarnaast kan het bestuur de trainingen afgelasten. Dit wordt dan d.m.v. een brief/aankondiging op het informatiebord in het kassahok gedaan.

Als de training voor een junioren team 2x afgelast is dan mogen zijn gebruik maken van de gymzaal in het klooster op de hieronder aangegeven dag en tijd. Na overleg met het dorpshuis zijn de onderstaande tijden onder voor behoud beschikbaar, maar dit kan per week wijzigingen, omdat VOW de gymzaal niet definitief gereserveerd heeft.

 

Dag

Tijd

Team

Maandag

   

 

   

Dinsdag

   
     

Woensdag

   
     

Donderdag

   
     

 

   

Vrijdag

 

 

Zaterdag

   

 

   

 

Let op. Als trainer/leider dien je de sporthal zelf altijd te reserveren. De sporthal in Zijtaart kan alleen gereserveerd worden via de email (dorpshuis@zijtaart.nl) t.a.v. Andre Schepers. Je ontvangt vanuit het dorpshuis een bevestiging als er mogelijkheden zijn om in de zaal te voetballen. Dus bij voorkeur tijdig reserveren en niet op het laatste moment. Verder graag in het klooster het reglement voor gebruik sporthal aanhouden zoals op de volgende blz is aangegeven.

 

Indien je op andere tijd wilt voetballen in de zaal dan hierboven voor jouw team gereserveerd is, kun je contact opnemen met een ander jeugdteam of zij willen ruilen of dat je op hun gereserveerde tijd de gymzaal kunt gebruiken als zij er geen gebruik van maken. Op vrijdagavond is er geen team ingedeeld en is de zaal wel vaak beschikbaar, dus mocht je team niet op de beschikbare dag in de zaal kunnen, omdat deze gereserveerd is, kun je uitwijken naar de vrijdag.