Afgelastingen Jeugdafdeling V.O.W.  

 

Wedstrijden:

 

Situatie 1

 

KNVB last centraal af

 

 • te zien op teletekstpagina 603 van NED 1, 2 of 3,VOW. speelt in district ZUID II, categorie B. Alle bekerwedstrijden zijn categorie A en dit is onafhankelijk van welk district men speelt.
 • Alles is afgelast; geen verdere vermelding bij VOW
 • Bij tijdig collectieve afgelasting is er voor de 7- tallen 07 t/m 011 eventueel  een programma in de gymzaal te Zijtaart. Dit geldt alleen vanaf begin januri tot aan de carnaval. Zij ontvangen hier van Lenie vd Rijt dan informatie over.

 

Situatie2

 

KNVB last NIET centraal af

 

 • Thuiswedstrijden

 

Voor thuiswedstrijden keurt de consul van VOW het veld. De consul brengt bij een afgelasting voor de 013, 011 en 09 Lenie vd Rijt op de hoogte, bij afgelasting voor 019, 017 en 015 wordt Wilma Ketelaars op de hoogte gebracht. Zij communiceren dit met de leiders, scheidsrechters en tegenstander. De leiders dienen zelf de afgelasting door te geven aan de spelers, speelsters en ouders bijvoorbeeld door middel van whats app groep en/of e-mail .

 

 • Uitwedstrijden
  Het wedstrijdsecretariaat (Lenie vd Rijt of Wilma Ketelaars) ontvangt melding van afgelasting van uitwedstrijden. Zij communiceert dit met de leiders en scheidsrechters. De leiders dienen zelf de afgelasting door te geven aan de spelers, speelsters en ouders.

 

 

 

KIJK BIJ TWIJFEL OP TELETEKSTPAGINA PAGINA 603 VAN NED 1, 2 OF 3 of op de website van VOW. 

 

Trainingen:

 

De trainingen gaan in principe altijd door m.u.v. van de winterstop van zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018.  Op de trainingsdagen wordt bij twijfel het trainingsveld tijdig gekeurd en indien het afgelast is, zal dit via de whatsapp groep “afgelasting training” kenbaar gemaakt worden aan de trainers. Het advies van degene die het veld keurt is hier bindend in en er mag dan ook door geen enkel team op dat moment getraind worden.

 

Het veld wordt door de volgende personen gekeurd:

 

 • Maandag         Joop vd Cammen
 • Dinsdag           Jhonno van Rooij
 • Woensdag       Joop vd Cammen
 • Donderdag      Ronald van Eert
 • Vrijdag            Siegfried Haridat

 

 

Daarnaast kan het bestuur de trainingen afgelasten. Dit wordt dan d.m.v. een brief/aankondiging op het informatiebord in het kassahok gedaan.

Als de training voor een junioren team 2x afgelast is dan mogen zijn gebruik maken van de gymzaal in het klooster op de hieronder aangegeven dag en tijd. Na overleg met het dorpshuis zijn de onderstaande tijden onder voor behoud beschikbaar, maar dit kan per week wijzigingen, omdat VOW de gymzaal niet definitief gereserveerd heeft.

 

Dag

Tijd

Team

Maandag

 

 

 

 

 

Dinsdag

 

 

 

 

 

Woensdag

 

 

 

 

 

Donderdag

 

 

 

 

 

Vrijdag

 

 

Zaterdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op. Als trainer/leider dien je de sporthal zelf altijd te reserveren. De sporthal in Zijtaart kan alleen gereserveerd worden via de email (dorpshuis@zijtaart.nl) t.a.v. Chris vd Ven. Je ontvangt vanuit het dorpshuis een bevestiging als er mogelijkheden zijn om in de zaal te voetballen (Het kan zijn dat de zaal niet beschikbaar is ivm andere eenmalige evenementen denk hierbij bijv. aan de pronkzitting weekend van 19 en 20 januari). Dus bij voorkeur tijdig reserveren en niet op het laatste moment. Verder graag in het klooster het reglement voor gebruik sporthal aanhouden zoals op de volgende blz is aangegeven.

 

 

 

Indien je op andere tijd wilt voetballen in de zaal dan hierboven voor jouw team gereserveerd is, kun je contact opnemen met een ander jeugdteam of zij willen ruilen of dat je op hun gereserveerde tijd de gymzaal kunt gebruiken als zij er geen gebruik van maken. Op vrijdagavond is er geen team ingedeeld en is de zaal wel vaak beschikbaar, dus mocht je team niet op de beschikbare dag in de zaal kunnen, omdat deze gereserveerd is, kun je uitwijken naar de vrijdag.

Afspraken mbt gebruik sporthallen in de winterstop voor 013 t/m 019

 

 • Leiders en trainers reserveren zelf de sporthal . Bij de volgende sportzalen kan

 

           gereserveerd worden:  *   Sporthal in het klooster te Zijtaart

 

                                              *   Sporthal het Ven te Veghel

 

                                              *   Gymzaal de Leest (de Leest 39A)        

 

                                                  

 

Voor het huren van de sporthal Het Ven kun je terecht bij de beheerder van Sporthal De Bunders, de heer Johan Huijbers, te bereiken op telefoonnummer (0413) 34 04 88.

 

Voor het reserveren van sporthal de Leest kun je het volgende nummer bellen (0413-342213)

 

 • Bij het reserveren van de sporthal moet duidelijk de naam van de vereniging, het team en  de naam van de leider/trainer, die de sporthal reserveert worden doorgegeven. De rekening kan dan rechtstreeks naar VOW worden verstuurd (want voor verenigingen is het gebruik van de sporthal goedkoper dan voor particulieren, dus altijd aangeven, dat je vanuit VOW reserveert).
 • Indien de sporthal gereserveerd is, dan dient Patrick van Asseldonk van het jeugdbestuur ingelicht te worden, dat de hal gereserveerd is bij voorkeur via de email (jeugdbestuur@vow.nl) of via whats app (06-14926898). Indien de reservering vooraf niet wordt doorgegeven aan het jeugdbestuur, zijn de kosten voor rekening van het betreffende team. Het hoofd/jeugdbestuur zal dan deze kosten in rekening brengen bij de leiders/trainers van het team.

 

 

 

Afspraken met betrekking tot gebruik gymzaal in het klooster te Zijtaart

 

 • De gymzaal wordt geopend en gesloten door de beheerder of iemand van het bestuur van het dorpshuis.
 • De in- en uitgang is aan de zijkant van het gebouw bij de bar van het dorpshuis. Bij de bar van het dorpshuis verzamelen leiders en kinderen zich voordat ze naar de kleedlokalen gaan. Dus kinderen gaan niet zelf naar de kleedlokalen
 • De kleedlokalen bevinden zich  op de eerste verdieping achterin het gebouw. Om hier te komen moeten kinderen door de gangen. Hier liggen spullen en materiaal van de school. Kinderen dienen om deze reden niet alleen naar de kleedlokalen te gaan. De leider/trainer dient 10min voor aanvang van het zaalvoetballen aanwezig te zijn en gezamenlijk met de kinderen naar de kleedlokalen te gaan en weer terug te gaan.

 

 • Alle tassen en kleding dient in het kleedlokaal te worden gezet.
  Er kan alleen gebruik worden gemaakt  van de toiletten in de kleedlokalen en bij de ingang. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de wc in de gang naar de kleedlokalen, deze is van de school.
 • Kinderen kunnen na het zaalvoetballen gewoon douchen in de kleedkamers. De kleedkamers graag schoon achterlaten.
 • Deur aan de achterzijde bij de brug dient dicht te blijven.
 • De leiders/trainers dienen zelf voor een bal te zorgen.
 • Alle gebruikers van de gymzaal dienen sportschoenen te dragen. Dit geldt dus ook voor de leiders.

 

 

Indien er verder nog vragen zijn n.a.v. het bovenstaande dan kun je contact opnemen met:

 

Patrick van Asseldonk (0413-355664/ 06-14926898 of email jeugdbestuur@vow.nl)