VOW - WEC 1-3 (1-1) (beker)

3 sep 2018

VOW met gemiddelde leeftijd van nog geen 20 jaar is slotfase onderuit tegen 4e klasser WEC.

Zondag 02-09-18 VOW 1- WEC 1 (Beker)

Vandaag na twee vriendschappelijke wedstrijden de 1e officiële wedstrijd van het seizoen. Met een gemiddelde leeftijd van nog geen 20 jaar starten we vandaag tegen WEC. Waar de 1e 20 min de wedstrijd zich voornamelijk afspeelde op onze helft gaven we weinig tot geen kansen weg. De 1e echte kans voor WEC na +/- 25 min was raak, uit een corner werd de 0-1 tegen de touwen geknikt. Hierna zagen we een VOW dat nog feller werd en nog harder voor elkaar ging werken. Er werd goed overgenomen en druk gezet, wat in de 36 min resulteerde in een aanval via de op links spelende Niels van Dommelen. Niet zelf zuchtig gaf hij hem perfect af op de goed meegelopen spits Stan vd Heijden. 1-1. Tot de rust aan beide kanten weinig tot geen kansen.

Ruststand 1-1.

In de rust een compliment gemaakt aan deze jongen ploeg, aangegeven wat nog beter kan en scherp gezet voor de 2e helft.

In de 2e helft een zelfde spelbeeld waar VOW zelfs af en toe de beter voetballende ploeg was en liet zien zo snel mogelijk terug te willen keren naar de 4e klasse. Aan beide zijdes zag je langzaam de kracht weg vloeien, toch bleef deze jongen ploeg strijden voor elke meter. Onder aanvoering van onze aanvoerder Stan vd Linden bleef de verdediging goed overeind. Er kwamen meer ruimtes omdat beide ploegen voor de winst gingen. In de 82 min was het raak voor WEC, het eerste schot werd nog goed gekeerd door Mees van Zutphen, maar in de rebound was hij kansloos. 1-2. Waar VOW door bleef zoeken naar een doorbraak en waar we ook zeker kansen gehad hebben deze 2e helft bracht Jordy van Boxtel Tom vd Oever voor Niels van Dommelen om nog meer stootkracht voorin te creëren. Helaas niet met gewenste effect, door de druk op de goal van WEC was er in de omschakeling veel ruimte voor WEC, een schot werd weer gekeerd door onze keeper maar helaas was de rebound weer raak voor WEC. 1-3. In de slotfase kwam Guus vd Crommert nog voor de moe gestreden Stef van Stiphout. Eindstand 1-3.

Knap gestreden vandaag mannen! Met 3 debutanten in de ploeg, Bas v Bakel, Mees van Zutphen en Nick Gnade, die alle 3 de 90 min ruim voldoende volgemaakt hebben!

Komende zaterdag 8 september speelt VOW uit naar Boekel Sport 1, wij hopen weer op vele supporters, aanvang wedstijd 18.00 uur.


Archief Terug