Boekel Sport - VOW 1-0 (1-0) beker

9 sep 2018

Wederom zeer jong Vow doet meer dan goed mee tegen derde klasser Boekel Sport

Het was weer puzzelen voor coach Jordy van Boxtel. Ondanks een keurig gepland vriendenweekendje, werkverplichtingen en welverdiende vakanties wist hij toch een aardig elftal op de been te brengen. Met een 7-1 overwining op zak tegen Ruwaard van afgelopen donderdag, was VOW niet van plan zich aan te passen aan de tegenstander. Dus 'hoog' druk zetten en durven voetballen. Dit was niet aan dovenmansoren besteed. VOW deed echt goed mee de eerste helft. Grote kansen bleven uit voor beide teams, tot de 40'ste minuut. Onnodig balverlies op het middenveld, een splijtende pass door het centrum en de spits van Boekel Sport mocht op randje buitenspel vrij door naar Bram Jonkers en dit betekende de 1-0.

Na de rust een iets meer aandringend Boekel Sport, maar zonder echt kansen te creeeren. VOW begon meer en meer in een 'stunt' te geloven en wist met goed voetbal zelf voor gevaar te zorgen. Helaas ontbrak de zuiverheid in de afwerking en wist oa de lat redding te brengen voor Boekel Sport. De laatste minuten werd gekozen voor een alles pf niets tactiek: 1 op 1 en lange ballen pompen in de 16meter. Helaas zonder het gewenste resultaat in de vorm van een doelpunt. Eindstand 1-0.

Direct na de wedstrijd kregen we het nieuws dat bij een ongelukkige botsing Robin van Boekel Sport zijn scheenbeen had gebroken. Via deze weg wensen wij hem veel sterkte.

VOW speelt komende zaterdag haar derde en laatste bekerwedstrijd thuis tegen RKPVV. Kan VOW hier wel stunten?


Archief Terug