Heeswijk JO11-4 - VOW JO11-2

25 nov 2017

Deze week mochten we een uitwedstrijd spelen in Heeswijk. Al vroeg (heeeeeel vroeg) verzamelden we bij VOW. Niet dat dit vroege tijdstip de jongens wat uitmaakte, want ze stonden te popelen om zich van hun beste voetbalkant te laten zien.

Het was wat frisjes vandaag, maar gelukkig liet het zonnetje zich zo nu en dan even zien (vooral fijn voor de supporters). Deze wedstrijd werd op kunstgras gespeeld, wat toch wel even anders is. De slidings voelen toch echt wat minder fijn aan en de zwarte korrels in de schoenen zitten niet echt lekker. Toch hebben onze jongens zich voor de volle 100% ingezet, wat terug te zien was in het spel. Er kwamen een paar mooie kansen, sommige lukten net niet, maar 2 keer wisten we toch te scoren!!

Ook hebben we meer blessures gehad dan in alle andere wedstrijden bij elkaar. Gelukkig was het voldoende om even te wisselen en tot rust te komen, zodat er daarna weer volop gespeeld kon worden. Geen blijvende schade dus…

Ondanks de 2 prachtige doelpunten hebben we geen puntje kunnen pakken vandaag, maar we geven niet op. Volgende week strijden we voor de laatste keer voor de winterstop en hopen we eindelijk toch 1 puntje te kunnen pakken. 

Afbeeldingen

Archief Terug