Beker: Blauw Geel MO17-1 - VOW MO17-1: 4-1

28 mrt 2018

Op deze mooie woensdag in de lente stond in de avond de bekerwedstrijd tegen Blauw-Geel op het programma. In deze eerste zin staat een onwaarheid en dat is het woordje mooie. Het was ten eerste bar slecht weer en ten tweede,  we hebben deze wedstrijd verloren.

Terecht overigens, Blauw-Geel was de beter voetballende ploeg en scoorde helaas in de 1e helft al 3 keer. Twee doelpunten door te snel “happen”, waardoor de tegenstander met een schijnbeweging zichzelf vrij speelde en van daaruit prachtig afwerkte.

Rust, geen thee of limonade. Schijnbaar weten de terreinknechten die in het weekend aanwezig zijn wel dat dit verzorgd moeten worden, maar de knechten van de woensdag avond weten dit niet. (aldus het kantinepersoneel)

In de tweede helft werd er beter gevoetbald door ons, Rychel maakte in de 70e minuut de 3-1, het slotakkoord was toch voor Blauw-Geel, waardoor de eindstand 4-1 werd.

Vandaag iets geleerd? Jawel, speelsters beginnen elkaar te wijzen en te coachen op een positieve manier. Ze beginnen zelf oplossingen te zoeken. Helaas geldt dit nog niet voor iedereen, maar het wordt steeds beter. Jullie zullen gaan merken dat bij oplossingen in het veld, dit steeds vaker bij jullie komt te liggen en niet bij de coaches. Natuurlijk helpen we wel, maar denk eerst zelf na hoe je iets kunt oplossen. Lukt dat niet 1-2-3, niet erg, van fouten moet je leren, maar probeer het in ieder geval.

Supporters bedankt voor jullie steun, het was koud, winderig, regenachtig en dan nog het verlies erbij en toch stonden jullie er tot het einde.

De scheidsrechter was hierdoor ook ontroerd en wilde zelfs na de wedstrijd van een enkeling nog de naam weten. Helaas, ik ken niet alle supporters die bij Bl.-geel komen kijken, dus moest hem dit antwoord schuldig blijven. Nu we het toch over deze goede man hebben, de scheids dus, het maakte inderdaad niet uit of hij met of zonder bril floot, het was beide ruk….., (persoonlijke mening). Tot zover weer het avondje Blauw-Geel.

Groet,

Maico

Afbeeldingen

Archief Terug