Olympia'18 MO17-1 - VOW MO17-1: 1-1

7 apr 2018

22 Graden, lekker autoritje naar Boxmeer, zonnig en op het heetst van de dag voetballen, flinke wind, wat willen we nog meer. Het bord “zin in een vette hap, via de trap” was verdwenen want bij onze gastvrouwen waren ze volop aan het verbouwen. Er komen nieuwe kleedlokalen bij en een mooi dakterras, om jaloers op te worden.

De scheids kwam zich vooraf voorstellen en hij gaf aan dat er een leerling scheidsrechter bij was die vandaag voor Olympia zou vlaggen. Omdat zij het nog moest leren zou hij af en toe aanwijzingen aan haar gaan geven. Prima, hadden we geen problemen mee….

Aanvang wedstrijd, corner bal voor ons, vlagster vlag voor corner, scheidsrechter negeert dit en geeft een achterbal. Dan verwacht je dat de scheids, gezien het verhaal vooraf, even met de vlagster gaat praten om aan te geven hoe hij het had gezien. Niet dus, dus dat wordt leuk vandaag.

Het spel ging goed op en neer, waarbij gezegd moet worden dat Olympia wel de beste kansen kreeg. 34e Minuut, onze verdediging stap uit, raken buiten de 16 meter een speelster in een duel en jawel, vanaf de middenstip kon onze goede man zien dat het een penalty was. Deze werd benut en de 1-0 was een feit.  

Rust, warme thee en opladen voor de 2e helft.

Nu een ander beeld, VOW zette goed aan en begon kansen te creëren.  20 Minuut voor tijd gingen Nienke en Rosa uit het veld, want ze moesten de terugreis met opa Tiny mee. Er moest namelijk geld op de plank komen, dit verdienen ze beide bij de Wok in Veghel. Dus als je ooit zin hebt om geserveerd te worden door een van deze dames…  In de 62e minuut maakte Lotte de 1-1, ze had er wel 3 aanzetten voor nodig, maar dat is niet erg, als ie maar telt.

Veel gebeurde er daarna niet meer zodat het bij een gelijkspel bleef. Dat was jammer, want zeker gezien de tweede helft, hadden we er meer uit kunnen halen. Toch zijn we tevreden, er werd goed gewerkt voor elkaar.

Na de wedstrijd toch nog eventjes samen gezeten en even teruggekomen op de laatste trainingen. Daar hoef ik hier niet verder op in te gaan, hoop dat jullie het goed oppakken en dan is het vol gas vooruit naar de komende wedstrijden.

Groet,

Maico

 

Afbeeldingen

Archief Terug