NLC'03 - VOW MO17-1: 1-0

9 mei 2018

Op deze woensdagavond moesten we tegen de koploper NLC. Afgelopen maandag op de training geoefend op een nieuwe manier en opstelling zodat we niet alles open gooien maar als blok verdedigen. Na een rit door de polder gearriveerd in Lith, mooi plaatsje aan de Maas. De temperatuur was al aan het zakken van 27 naar 23 graden, ideaal voetbalweer dus.

Na aanvang van de wedstrijd bleek dat we er goed in zaten en dat onze tactiek werkte. NLC kwam er moeizaam doorheen en de beste kansen waren zelfs voor ons. Helaas hadden we een beetje pech bij de afwerking anders hadden we met een voorsprong de rust in gegaan. Nu bleef het 0-0 en het was aan ons om het in de tweede helft vol te houden.

Net na de rust kwamen we echter ongelukkig op een 1-0 achterstand, maar het siert onze meiden, ze gaven niet op en bleven geconcentreerd ballen. 10 Minuten voor het einde gooiden we de zaak om en creëerden we nog enkele kansen, helaas zat een doelpunt er niet in. Geen punt, maar niet getreurd, de trainer van NLC kwam naar ons toe en gaf aan dat het een mooie en spannende wedstrijd was geweest. Hij deed er zelfs nog een schepje bovenop en beloofde ons een traktatie bij de Mac als we aankomende zaterdag winnen bij Berghem Sport. Als wij winnen houdt dit in dat NLC kampioen wordt in de 1e klasse. Ik heb zijn 06-nummer gekregen, dus het is voor ons een extra motivatie om alles uit de kast te halen tegen Berghem.

Tijdens de terugreis weer volledig op de hoogte gebracht van het liefdesleven van enkele dames, mooi om te horen dat dit ook allemaal goed gaat…..

Meiden, goeie wedstrijd vandaag, helaas geen punten, maar als we dit volhouden kunnen we het seizoen nog mooi afsluiten en onze plaats in de middenmoot veilig stellen. Voor een eerste jaars MO17 in de 1e klasse is dit een prima resultaat.

Supporters bedankt, ook voor jullie was het een eind rijden, toch klasse dat jullie er waren.

Groet,

Maico

Afbeeldingen

Archief Terug