Dag van de tips...

29 sep 2018

Dag van de tips…

Vandaag konden Anouk, Eva, Yara niet meedoen vanwege blessures en waren onze twee reserves, Esmee en Pleuni , ook nog een beetje geblesseerd. Esmee overigens niet alleen aan haar voet, maar ook een beetje aan haar hersenpan.

Tip 1:

Voetballen gaat makkelijker als je voetbalschoenen bij je hebt. (gelukkig had Olympia nog een setje liggen…. voor Esmee)

Dus de overige elf konden vol aan de bak. De wedstrijd begon pas om 15.00 uur en toch was de warming up nog vrij kort...

Tip 2:

Speciaal voor Geerard en mijzelf, let ook op andere uitgangen bij de kleedlokalen..... (overigens sjappoo meiden, jullie waren zelf al begonnen met de warming-up)

Tip 3: 
Volgende week spelen we pas om 15.30 uur, dus als je wilt reserveren bij de wok, doe dit dan pas om 18.30 uur zodat onze meiden de gehele wedstrijd kunnen voetballen…

De eerste helft was rommelig, van beide kanten, maar toch hadden wij de beste kansen. Je kon zien dat we de snelheid van Anouk mistte, maar dat werd in het veld goed opgelost door de ballen minder diep te spelen. Waar we op getraind hadden met de voorzetten kwam er niet helemaal uit, maar de intentie was er wel.
Brilstand bij de rust en Gloeiende, Gloeiende, Gloeiende hete thee!

Tip 4:
Druppel koud water uit een bidon in de Gloeiende, Gloeiende, Gloeiende hete thee en je houdt Gloeiende, Gloeiende hete thee over. Herhaal dit nog 2x...

Na de rust waren wij de betere ploeg, we kregen mooie kansen voor Lotte, Pien en Esmee, maar het duurde toch nog tot de 70-tigste minuut voordat de 0-1 viel.
"Gruwelijk mooi doelpunt" schreef ik op in het boekje, maar werd door Rychel gecorrigeerd in "een episch doelpunt".

Tip 5:
Google het woord –episch- en kijk of Rychel gelijk had, als je het volgende leest:

Rosa trapte de bal vanaf ruim 30 meter over de 1 meter 85 lange keepster heen, ze stond iets te ver voor haar doel zodat de bal net onder de lat in het doel belandde.
"Een ……..mooi doelpunt" (oplossingen kun je doorgeven aan Rychel en mij)

Nog 10 minuten te gaan, maar het leken er wel 15...

Tip 6:

Speciaal voor de scheids, koop een stopwatch i.p.v. een vochtige zandloper!

Olympia zette alles op alles en kreeg twee 100% kansen maar Emma hield een bal tegen op de doellijn en Roos redde als laatste met een katachtige reactie de drie punten.
Fluitsignaal, einde, verdiende overwinning meiden, hard gewerkt voor elkaar.
Dank aan de supporters, speciaal dank aan Lieke, Ingrid en Leon, hartstikke leuk en fijn dat jullie er waren.

Tip 7:

We staan open voor suggesties…

Oh, ja, de wedstrijd was overigens Olympia'18 - VOW MO17-1, eindstand 0-1

 

Groet,
Maico

Afbeeldingen

Archief Terug