VOW MO15-1 - DVG MO15-1 uitslag 1-1

1 okt 2017

vandaag de eerste wedstrijd van de competitie tegen DVG.

in het verleden diverse keren tegen dvg gespeeld en winnen daarvan is moeilijk en dvg had afgelopen donderdag nog gewonnen met 15-1 dus het zou moeilijk worden.

Zonder de geblesseerde yoni en met enkele licht geblesseerde begonnen we aan de wedstrijd

Dvg was de betere ploeg, wij speelde chaotisch en bang, dvg speelde beter en de duels waren ook telkens voor dvg, zette de voet wel tegen de bal waar wij afwachte of terug trokken of zelfs het duel niet aan durfde.

Na 15 minuten scoorde DVG dan ook de 0-1 en het was aan elena te danken dat het 0-1 bleef tot de rust.

Kregen we dan geen kansen, jawel 1 kans in de eerste helft werd helaas gemist door esmee.

we kregen ook te maken met de licht geblesseerde, eline gaf aan dat ze te veel last kreeg van haar lies en esmee voelde haar enkel ook weer en ze werden uit voorzorg gewisseld, nu hadden we geen wissels meer.

In de rust werd er gezegd dat we feller de duels in moeten gaan en meer van ons af moesten bijten.

de 2e helft was echt voor ons, er werd beter gevoetbald en de duels werden gewonnen. na een paar kleine kansen voor ons kregen we een vrije trap op ons eigen helft, yara wilde op jesse spelen maar ipv naar links ging de bal naar rechtsbuiten, anouk trok naar binnen waardoor emma helemaal vrij kwam ze na de bal goed mee en scoorde heel beheerst.

Hierna kwam het geloof bij vow helemaal terug en er kwamen kleinere en grotere kansen ( 2x liet de keepster de bal los maar waren amber, julia net niet scherp genoeg om de bal binnen te tikken, julia kreeg een vrije schiet kans die helaas een meter langs ging,maar ze liet zien dat er vooruitgang in zit )

Dvg had 5 wissels en dat was in hun spel ook te zien, maar naar de 1-1 kwamen de beter speelsters weer in het veld en werd ons middenveld door simpele eentweetjes uitgespeeld, anne en yara werden uitgespeeld of ze er niet stonden ( proberen wij op de training ook te leren maar dan laat de aandacht en uitvoering te wensen over ), maar dan hebben we natuurlijk er een achterhoede staan die dvg opving , er werd zelfs soms voetballend uit verdedigd ( goed om te zien )

De wedstrijd eindigde in 1-1 wat over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag was, maar met een beetje geluk hadden we een keer kunnen winnen

meiden ga zo door met de inzet en voetbal zoals in de 2e helft

 


Archief Terug