Rhode MO15-2 - VOW MO15-1 uitslag 0-13

9 okt 2017

vandaag op een vroeg tijdstip voor ons vertrekken we al om 9.30 naar Sint Oederode

na 2 rondes van de competie zien we dat er al grote uitslagen zijn gevallen en dat de mindere ploegen al richting de onderste regionen gaan

Rhode MO15-2 is een team wat voor het eerst op een groot veld voetbald en dus nog veel moeten leren,met een winst op blauwgeel ( 2-1) en een verlies tegen scmh van 4-1doen ze het niet verkeerd . Dat scmh had met 15-1 verloren van dvg waar wij vorige week tegen gelijk speelde, dus er zou vandaag wel een grote uitslag mogelij zijn,

Met enkele wijzigingen tov onze gebruikelijke opstelling begonnen we aan de wedstrijd en na enkele minuten was het duidelijke klasse verschil zichtbaar.

Het duurde tot minuut 10 voor dat Eline de 0-1 binnen schoot, hierna ging het even snel en stonden na 20 minuten met 0-4 voor.

er kwamen vele kansen maar deze werden gemist, Julia komt steeds dichter bij een doelpunt ( vorige week net naast ) nu belande een schot van haar op de paal.

We gingen rusten met een 0-5 stand.

na de rust gingen de eerst 5 minuten nog goed en we scoorde meteen 3 keer, hierna zakte het nivo en gingen we voetballen zoals rhode speelde,

de voorhoed was niet meer scherp en miste vele open kansen, het middenveld speelde hotse knotse voetbal, de achterhoede was de enige linie die speelde zoals ze altijd doen, goed en ervoor zorgen dat we geen goals tegen kregen.

Tussen door scoorde we 3 keer ( met een mooie goal van Femke, een afstand schot links onder in de hoek)

De laatste 5 minuten liep het weer even en scoorde de we nog 2 keer.

En julia had weer pech alleen op de keeper afgaand schot ze de bal hoog in en waar de keeper de hele wedstrijd geen hoge ballen tegen hield, deed ze het nu wel.

Anouk scoorde 5x , Anne 3x, Emma 2x, femke, Eline en Amber ieder 1x

Het was leuk om een keer zo ver te winnen maar we leren meer van wedstrijden zoals tegen DVG

 

Joop

 


Archief Terug