VOW MO 15 -1 - Rhode MO 15 -1 4 - 1

26 mrt 2018

Vandaag een onbekende voor ons Rhode MO15-1, toen ze bij ons aankwamen bleek er toch bekende bij te zijn ( rene vervoort, jaren trainer leider van vow dames geweest) als hij zijn ervaring op het team over kan brengen, dan wordt het een moeilijke partij.

De eerste 5 minuten waren voor Rhode met 2 goede kansen maar gelukkig hadden we vandaag Roos van MO17 in de goal staan en maakte de kansen onschadelijk, hierna kwam vow meer in  het spel.

Bij een van de eerste aanvallen speelde Amber zich goed vrij en gaf de bal naar Selena die liet deze kans niet onbenut 1-0.

Even later ging Anouk goed door en uit de voorzet scoorde Esmee 2-0, we kregen nog enkele kansen op 3-0 maar er werd niet gescoord.

Na deze periode kwam Rhode de laatste 10 minuten voor rust sterk terug, en scoorde dan ook de 2-1 en de kansen op 2-2 waren ook hier aanwezig maar we gingen rusten met een 2-1 voorsprong.

Na de rust begon Rhode weer sterk maar Vow hield stand, bij een goede aanval, waar hun spits vrij op Roos afging en de bal goed onder in de hoek schoof was het toch Roos die er nog een hand tegen wist te krijgen waardoor de bal voor ons aan de goede kant van de paal naast ging, uit deze redding kreeg vow inspiratie en begon beter te voetballen.

We begonnen van achteruit te voetballen en de bal belande bij Esmee op links buiten, die draaide naar binnen en legde de bal over de breedte in de diepte op maat voor Anouk, die ging op volle snelheid door en schoof de bal dioganaal binnen 3-1.

Hierna was de wedtsrijd echt voor vow het samen spel op rechts liep als een trein en op links kwamen ze ook telkens vrij om van 16 meter te kunnen schieten maar de richting was nog niet op goal.

Emma scoorde 4-1 na een corner die niet goed weg gewerkt werd door Rhode.

Rhode probeerde nog wel iets te forceren maar de verdediging stond goed, ze kregen nog een vrije trap op de 16 meter maar deze werd  over geschoten, waarna vow de wedstrijd rustig uit speelde.

Een goede overwinning met goed voetbal en goede inzet.

Roos bedankt voor het meedoen .

Joop


Archief Terug