Margriet MO15-1 - VOW MO15 -1 Uitslag 0 - 2

8 apr 2018

Een dag na de goede overwinning van het nederlands dames elftal stond on eigen oranje op het veld tegen Margriet MO15-1

op weg daar naar toe hebben ik en Anouk het over het nederlands elftal gehad ( anouk was daar ook geweest vrijdag avond ) en hoe goed Shanice van de Sande was op de rechtsbuiten.

Ik zei dus je hebt gezien hoe het moet dus laat maar zien. maar er waren meer vergelijken met het grote oranje , eline ging kkeepen en was net zo goed als Sari van Veenendaal , ze greep en paar keer goed in en ze hield ook de nul.

Janne van de ven is onze stefanie vd gragt , de laatse vrouw die alle aanvallen van de tegenpartij onschadelijk maakt , emma als voorstopper net als liza van der Most was het een verdediging waar bijna niet door te komen was

Het middenveld met Esmee, anne en yoni stond net als Jackie groenen, Sherida spitse en danielle vd donk.

voorin hebben Anouk , julia en Amber te vergelijken met Shanice vd sanden, Lieke martens en vivianne miedema.

Met deze elf begonnen we de wedstrijd en al snel waren we de betere partij, bij ongeveer de eerste actie van onze shanice vd sande(anouk) liet ze echt zien dat ze vrijdag avond goed opgelet had , op rechts snelde ze iedereen voorbij en gaf de perfecte voorzet die door onze lieke martens werd in geschoten 0-1 een mooi begin, hierna volged nog ansen voor amber, anouk maar deze gingen er niet in , na enkele wissels kwamen jesse, selena en yara in het veld op verschillende plaatsen en het was Jesse die voor rust nog het dichts bij een doelpunt was, na een afgeslagen aanval van ons kreeg jesse de bal op 35 meter in haar voeten ze speelde de bal een beetje vooruit en haalde goed uit maar helaas de bal belande op de paal.

In de rust onze speelsters uitgelgd waar de ruimte ligt bij een ingooi, verder hard blijven werken en elkkaar coachen.

De eerste 10 minuten na rust waren voor margriet met 2 kansen maar daar stond tot 2 keer toe onze sarin van veennedaal ( eline), hierna trok vow het initiatief weer naar zich toe.

bij een ingooi van selena ( die echt ver gooit ) werd er uitgevoerd wat er in de rust besproken was , amber geheel tegen de zijlijn , julia van uit de spits naar de bal en Anouk van rechts voor naar de spits , selena gooide de bal in de spits waar Anouk nu vrij door kon lopen en beheerst 0-2 scoorde.

Na deze goal ging de kaars snel uit bij margriet en er was ook geen geloof bij hun om nog tot een goed resultaat te komen, de scheids liet op zich veel toe ( veel duwen)

de tegenstander van yoni bleef ook telkens duwen en yoni was er wel klaar mee en duwde ook een keer terug. de scheids zag schijnbaar iets anders dan ik ( ik zag alleen een natrappende beweging van de speelster van margriet ) want hij vond dat ze beide rustig moesten blijven anders konden ze vertrekken. ons vechters baasje (yoni ) keek dan ook verbaast hiervan op

Klasse yoni als een speelster die dit jaar voor het eerst voetbal druf je de duels wel aan te gaan en je laat je niet opzij zetten.

hierna kwamen nog 2 hele goede kansen van onze shanice( anouk ) wat ze voor rust bij de 0-1 goed deed , deed ze nu niet daardoor bleef het 0-2

Het was een spannende wedstrijd met toch een terechte overwinning van onze oranje meiden

 

Karin bedankt voor het mee coachen , dit omdat Jeroen en Mia zich op een andere manier aan het inzetten waren voor vow , zij organiseren mee de MUDRUN die moest op gebouwd worden

nu ik dit verslag maak is de MUDRUN weer afgelopen het was een fantastische tocht met mooie en goede obstakels waar vele mensen zicht aangewaagd hebben ( klasse jeroen en Mia en de rest van de organisatie )


Archief Terug