VOW MO15 - 1 HVCH MO 15 - 1 uitslag 3 - 3

16 apr 2018

Vandaag tegen HVCH een ploeg waar ik met de meiden nog nooit van gewonnen heb, beste resultaat was een oefen wedstijd begin dit jaar uitslag 3-3.

In deze wedstrijd gaven we een 3-0 voorsprong weg, dit wolde we vandaag toch anders doen.

Met Emma in de goal begonnen we aan de wedstrijd, het was HVCH dat overheerste maar we hielden stand tot 10 minuten voor rust, toen scoorde HVCH via een afstandsschot 0-1

Hierna hadden we even geluk een aanval van HVCH werd in de onze 16 meter onder schept door Janne ze schoot de bal tegen een speelster van HVCH de bal kwam op de lat terug bij de speelster van HVCH die schoot weer op goal maar daar stond Emma die de bal weer tegen hield en de volgende speelster van HVCH schoot als laatste langs.

maar voor rust werd het toch nog 0-2 voor HVCH via een frommel goal, kregen we dan geen kansen, jawel maar het geluk zat ons niet mee.

In de rust wisselde we Emma voor Eline in de goal , hiermee kregen we meer grip op het middenveld.

Na ongeveer 10 minuten ging Selena goed door op de laatste man van HVCH en veroverde de bal, ze speelde Emma aan en die scoorde de 1-2.

VOW kwam beter in de wedstrijd en uit een afgeslagen aanval kwam de bal bij Anne op 20 meter van de goal  en Anne haalde goed uit dit resuteerde in de 2-2.

HVCH richte zich weer op en scoorde na een goede aanval 2-3 , gelukkig lieten de VOW meiden hun opje niet hangen en bleven vechten voor iedere bal.

De speelsters van HVCH gingen meer voor zich zelf voetballen (ze hebben een goed voetballende ploeg ) en passeerde ons middenveld keer op keer ook de verdediging werd voorbij gelopen, maar toch was er telkens weer een verdedigster van vow die op het allerlaatste moment een voetje dwars kon zetten, waardoor er niet gescoord werd.

Vow bleef gevaarlijk via Anouk op rechts en Selena in het midden en met de juiste inzet van de rest bleven ze er in geloven.

En net als 2 weken geleden kwam de bal bij Esmee op links , die draaide naar binnen en verlegde het spel in de diepte naar rechts waar Anouk weer iedereen achter zich liet en vanaf de 16 meter de bal dioganaal hoog in schoot 3 - 3.

Hierna was het spel voor VOW met nog kansjes, maar HVCH wilde ook winnen en bleef ook de aanval zoeken en bij de laatste aanval zocht een speelster van HVCH het been van Janne op en liet zich vallen, maar de scheidsrechter trapte er gelukig niet in.

Meiden een hele goede 2e helft met een goede inzet is er een goede team prestatie neer gezet door jullie

Het is dan ook leuk als we na de wedstrijd de complimenten krijgen van de toeschouwers dat het een leuke spannende en goed wedstrijd was.

Een terechte uitslag.

 

Joop

 


Archief Terug