Blauwgeel MO15-1 - VOW MO15-1 Uitslag 6 - 1

10 mei 2018

Op maandagavond stond de inhaal wedstrijd tegen blauwgeel op het programma, bij een temperatuur van ruim 25 graden zou dit een zware wedstrijd worden.

Met Jesse vanavond in de goal begonnen we aan de wedstrijd, we begonnen zwak en binnen 2 minuten stonden we al achter, hierna ging het beter met elkaar vinden en werklust te tonen.

Het was Anouk die dan ook verdiend de gelijmaker scoorde. Jesse had nog een paar reddingen en haar uittrappen was heel goed en kwamen keer op keer aan bij Anouk.

door het warme weer hadden we afgesproken om een drink pauze in te lassen op ongeveer de helft van de 1e helft.

Vow was na het drinken alles kwijt, alles ging mis en bij een eigen goal van ons stond degene die de eigen goal had gemaakt te lachen van oeps ik heb een doelpunt gemaakt.

Binnen 2 minuten lag nummer 3 ook al weer in de goal. De inzet daalde nog verder en blauwgeel  kon naar hartelust voetballen.

In de rust wilde ineens 3 meiden keepen, het was zo warm, ik doe toch alles fout en ben moe waren de argumenten, ook het is maar een spelletje werkt werd er gezegd , maar als we met deze instelling het veld opstappen en niet met we gaan vandaag winnen wordt het wel heel moeilijk om een goed resultaat neer te zetten.

IN de 2e helft bleef Blauwgeel aanvallen en voetballen of vow niet op het veld stond en scoorde dan ook weer snel, en als we dan een bal kregen en er was niemand in de buurt werd de bal maar uit geschoten zo ongeveer op het korfbalveld om niet te hoeven te voetballen.

De 2e drink pauze werd door vow gebruikt om bij te praten met vriendinnen die langs de lijn stonden te kijken ipv van aandacht voor het voetbal.

na deze pauze scoorde Blauwgeel uit een buitenspel positie maar de scheids vond dat dit mocht, even later werd Anouk weg gestuurd en die liep de verdediging eruit en scoorde maar toen vond de scheids dat het wel buitenspel was en floot pas nadat er gescoord was. ( hier was ik het niet mee eens of we nu verliezen met 6-1 of 6-2 maakt mij niet uit maar om aan een ant buitenspel niet af te fluiten en aan de andere kant een zuiver doelpunt af te keuren vind ik niet terecht)

VOW had 3 meiden voor staan en de rest stond ongeveer op de helft van onze eigenste helft de aansluiting was er vandaag helemaal niet , de puf, inzet daalde met de minuut

Hierna scoorde Blauwgeel nog 1x  wat de uitslag op 6-1 bracht.

Meiden dit was in de ogen van de leiders de slechtste wedstrijd van het seizoen, en wat we altijd aangeven verliezen mag maar dan wel met inzet en die as er vandaag zeker bij vele te weinig aanwezig

 

Joop

 


Archief Terug