VOW MO15-1 - Berghem Sport MO15-1 uitslag 2 - 5

14 mei 2018

Na een praat sessie op de training van afgelopen woensdag om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen en het belang van inzet voorop te krijgen stond vandaag de wedstrijd tegen de koploper op het programma.

Berghem Sport kennen we van de beker wedstrijd die met 6-0 verloren ging voor ons,dus het zou weer een pittige wedstrijd worden.

Emma begon met keepen en hield de eerste 5 minuten al 2 ballen tegen wat eigenlijk doelpunten hadden moeten zijn, bij de derde doel kans ging de spits fel door op Emma en met gestrekt been tikte ze de bal in de goal( de scheids vond dit goed,waar een overtreding, aanvallen van de keeper en een vrije trap voor ons had moeten zijn werd het 0-1)

Berghem Sport bleef door zetten en door een foutje in de verdediging werd het 0-2.

Vow bleef inzet tonen en scoorde via een afstandschot van Anne de 1-2.

Maar door een personelijke fout kon Berghem Sport weer scoren 1-3, meteen na de aftrap werd Anouk aangespeeld en die zocht de achterlijn op en legde de bal goed voor en daar stond Julia weer op de juiste plaats en scoorde 2-3.

Hierna was het meteen rust.

In de rust werd er gezegd dat het beter ging dan tegen Blauwgeel en dat er meer inzet was , maar dat we nog te lief en te afwachtend zijn, maar als we zo doorgaan zou er een mogelijkheid in zitten voor een goed resultaat.

De 2e helft keepte Nina van MO13-1 bij ons en na enkele minuten moest ze helaas de bal uit het net gaan halen 2-4, een afstand schot werd van richting veranderd waardoor nina kansloos was.

Vow bleef druk zetten en was keer op keer gevaarlijk aan de rechter kant met Anouk, de tegenstander van Anouk gebruikte handen en armen om Anouk tegen te houden en toch kwam Anouk haar vaak voorbij, uit een van deze acties kwam de bal in het midden bij Selena die passeerde 2 meiden maar had met links te weinig kracht om de keepster te passeren.

Amber werd op de 16 meter goed aangespeeld maar ze had te veel tijd nodig om de bal richting de goal te krijgen, Anne maakte een overtreding tegen hun aanvoerster die luid scheeuwend en huilend van het veld ging, maar enkele minuten later weer fit in het veld stond en zelfs iedereen achter zicht liet en scoorde met een dioganaal schot in de boven hoek.

Nina pakte nog een afstandschot, maar Vow ging te haastig voetballen waardoor er fouten gemaakt werden die niet nodig zijn ook het condionele kwam weer kijken de ruimte tussen de aanval en het middenveld werd steeds groter.

Er kwamen geen kansen meer voor VOW en Berghem Sport speelde de wedsrtijd rustig uit.

Meiden de inzet was stukken beter, maar we weten dat deze nog beter kan, wat we al aangaven jullie zijn nog te lief en te afwachtend en terughoudend, hopelijk zien we deze punten in de volgende wedstrijd verbeteren.

Nina bedant voor het meedoen.

Chris van de Ven bedankt voor het vlaggen

 

Joop

 

 

 

 

 

 


Archief Terug