EVVC MO15 - 1 - VOW MO15 - 1 : uitslag 4 - 1

24 mei 2018

Afgelopen zaterdag 19 mei speelde we tegen EVVC , geen onbekende maar ook weer een team waar we nog nooit van gewonnen hebben.

We begonnen met Anne in de goal , dus enkele wijzigingenin het team.

EVVC begon sterk en was duidelijk beter maar door het collectief bleef het 0-0.

Bij de eerste aanval van VOW was er dreiging en dit resulteerde in een corner, deze werd goed genomen door Jesse , de bal kwam bij Selena voor de voeten, die draaide zich vrij en kwam eigenlijk tot een rollertje maar de keepster liet de bal door haar benen rollen en hier was Amber als eerste bij om het laatste tikje te geven  0 - 1.

EVVC zette meer druk en bij een voorzet van hen was het Jesse die de bal achter Anne plaatste 1 - 1.

Anouk probeerde alles om gevaarlijk te blijven maar door een dubbele dekking was het moeilijk om er door heen te komen, EVVC bleef gevaarlijk en scoorde weer uit een voorzet die door hun spits binnen gelopen werd.

Het werd voor rust nog 3 - 1 de spits kwam vrij door en die bleef rustig en scoorde beheerst.

Na de rust kreeg VOW de meeste kansen en telkens kwam Anouk goed door op rechts maar haar voorzetten kwamen niet aan bij de rest van de voorhoede , de ballen gingen telkens net voorlangs en er waas niemand bij de 2e paal om daar de ballen op te vangen,

Uit een counter scoorde EVVC 4 - 1, hierna bleef VOW voetballen en werken maar het geluk zat ons niet mee.

10 Minuten voor tijd zag de scheids in een struikel partij tussen een van Vinkel en Esmee een overtreding  en dus een strafschop, deze werd goed tegen gehouden door Anne.

Na deze gemiste strafschop leek het wel of de scheids Vinkel nog vanalles gunde, een zuivere hands bal wat gewoon een strafschop moest zijn  werd dus niet gezien door de scheids, Hij had het niet waar genomen.

Even later werd Nomi op de helft van EVVC in haar gezicht geslagen maar ook hier vond hij dat het geen overtreding was, dus door spelen.

EVVC was een betere ploeg, die ook wel zonder de hulp van de scheids gewonnen zou hebben.

Meiden op naar de laatste loodjes.

 

Joop 


Archief Terug