VOW MO15 - 1 - SV Top MO15 - 1 : Uitslag 4 - 0

28 mei 2018

Vandaag de laatste competitie wedstrijd tegen SV Top , een tegenstander die net boven ons staat, dus een gelijkwaardige tegenstander.

SV Top kwam aan in Zijtaart en wilde ons van het veld blazen, ze hadden een muziek box bij ter grootte van een sporttas waar bij ons de shirtjes in zitten, bij het warm lopen was hun muziek opheel het sportparkk te horen.

We zaten weer met ons wekelijks probleem , wie gaat er Keepen, Janne was niet geheel fit dus die ging keepen.

Vow had in de eerste minuten meteen een goede kans maar deze werd helaas gemist, SV Top nam even het initiatief en kwam een paar keer bij de goal maar daar stond Janne die de kansen onschadelijk maakte.

Na 15 minuten ging Anouk weer door en legde de bal bij de 2e paal waar Esmee wel raad mee wist en scoorde de 1-0

SVTop had in de gaten dat Anouk super snel is en probeerde haar dan ook op alle mogelije manieren tegen te houden maar toch was het Anouk zelf die 2-0 en 3-0 scoorde de laatste zelfs met links.

Vow bleef de betere ploeg en kreeg nog kansen die niet werden benut, met een 3-0 stand werd de rust bereikt.

In de rust wilde Janne niet meer keepen maar Julia gaf aan dat ze de 2e helft wel wilde keepen. netjes Julia

SV Top had hun ploeg aangepast op de snelheid van Anouk , die kreeg nu 3 speelsters om zich heen, maar toch bij de eerste aanval kreeg Anouk de bal bij Anne en die legde de bal goed voor haar voeten en haalde goed uit 4-0.

SV top raakte meer geirriteerd en begon harder te voetballen maar onze meiden bleven voetballen en daarmee bleven we gevaarlijk.

Julia pakte nog 2 schoten op goal er goed uit waarmee ze de nul hield.

Yoni speelde vandaag een heel goede wedstrijd en won bijna elk duel van een meisje dat 2 koppen groter was, maar ook Femke was vandaag niet te passeren met haar korte beentjes was ze steeds hun rechtsbuiten te snel af, klasse meiden.

Esmee zat vadaag ook goed in de wedstrijd en verlegde regelmatig het spel van links voor naar rechts voor, maar was zelf ook een keer gevaarlijk met een verrassend schot in de korte hoek maar helaas ging die net naast.

Mede door het harde werken en goed spelen van de andere meiden werd er verdiend gewonnen met 4-0, klasse allemaal meiden.

Dit was een wedstrijd die we graag elke week willen zien.

We weten nog niet op welke plaats we geeindigd zijn om dat de rest nog 1-2 of 3 wedstrijden moeten voetballen, maar zoals we kunnen zien zal bij de eindstand tussen ons nr 9 of 10 en de nr 3-4 mischien 6 punten zitten , daarmee hebben we het goed gedaan in de eerste klasse die aangeeft dat er veel teams aan elkaar gewaagd zijn.

Het is een seizoen geweest waar we veel geleerd hebben en dit geeft mogelijheden voor de toekomst.

 

joop

 


Archief Terug