Vrijwilligers

De V van VOW staat uiteraard ook voor de V van Vrijwilligers. Zij vormen het kloppend hart van de vereniging. 
VOW is (gelukkig nog) rijkelijk bedeeld: pakweg 100 vrijwilligers tel ze in totaliteit. Al deze mensen houden de club draaiende. Maar wat nog belangrijker is: zij geven de vereniging het gevoel. Een accommodatie kan nog zo mooi zijn, de velden kunnen er tiptop bij liggen.... De belangrijkste reden om voor een club te kiezen wordt toch voor het grootste gedeelte bepaald door de sfeer die er heerst. En die maken we samen. 

Vrijwilligers hebben we in alle soorten en maten. Van leider tot VUT-ploeg-medewerker, van clubscheidsrechter tot jeugdbestuurder. Veel vrijwilligers worden al op deze website genoemd. Zo bijvoorbeeld de besturen, het kader (leiders, trainers en grensrechters) en de clubscheidsrechters. Naast de al genoemde vrijwilligers, worden door verschillende mensen ook een aantal commissies bemand. 

 

Commissies

Diverse werkzaamheden en activiteiten worden georganiseerd en uitgevoerd door een aantal commissies. Dit zijn:
Activiteiten:
   Alco Brugmans, Dorienne vd Lockant, Maria Cissen, Petra van Gorkum, Ilonka Hultermans, Leny van de Rijt, Mia van Heesch, Jeroen van Heesch, Marieke van Beek, Nicole van Zutphen en John de Wit.  

Bouwtechnische zaken:
   

Clubconsul: 
   Toon Cissen.

Kascontrole:
   Bart van de Laar, Jelle Bosch, Jorg Gibbels

Materialen: 
   Mari van Helvoort en Chris van de Ven.

Pupil van de week:
   Petra van Gorkum en Jeroen van Heesch.

Veteranen:
   Dick van de Laan, Rien Liefvoort en John de Wit. 

VOW Promotion: 
   Maico Bosch, Frank van Moorsel, Maarten Kanters, Jos van de Heijden, Karel Bekkers

Organisatie EFM kamp:
 
Sebastiaan Peters, Ilonka Hultermans, Jhonno van Rooij, Rowan van Zutphen, Evi Gijsbers

Organisatie CDM kamp:
 
Ronald van Eert, Dorus Dortmans, Bart vd Oever en Willem Kanters

Organisatie A&B toernooi:
 
Ronald van Eert, Dorus Dortmans, Robbert Goudman, Erick van Zutphen, Chris vd Ven en Eric van Asseldonk

 

 

VUT-Ploeg

Graag presenteren wij u onze vrijwilligers die elke maandag en vrijdag (en op vele andere dagen) ontelbaar veel werkzaamheden uitvoert. 

 

Maria en Cor van der Aa, Jan van Asseldonk, Lennard van Asseldonk, Noud van de Baar, Jo Claassen, Albert van Dinter, Adriaan van de Donk, Piet van den Hurk, Cor Kremers, Dick van de Laan, Gerard van de Langenberg, Martien van der Linden, Sjaan van Nunen, Sjan Reijbroek, Martien Schepers, Gerard van Tiel, Jan van Uden, Ad van de Ven, Henk van de Ven, Martien van de Ven, Martien Vissers en Harry van Zutphen. 

 

Verzekering

Voor al onze vrijwilligers is een vrijwilligersverzekering afgesloten via gemeente Meierijstad. Hierin zijn onder andere opgenomen, een ongevallen-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering voor vrijwilligers en bestuurders.