Bekerwedstrijd: SV de Middenpeel 24 - VOW, uitslag 0 - 1 (0 - 0)

September 1, 2024

De eerste bekerwedstrijd van Heren 1 is tegen de recente fusievereniging SV de Middenpeel 24, voorheen Elsendorp en het Ripse Fiducia.

In de eerste helft had VOW veel moeite om in het spel te komen. Tempo was te laag en men miste felheid. De beste kansen waren dan ook voor het eveneens matig spelende de Middenpeel. Mogelijk speelde de hoge temperatuur een rol.

In de tweede helft kwam VOW beter voor de dag. Men creëerde meer kansen al werd men niet echt gevaarlijk. In de 83ste minuut scoorde Pim de 0-1.

VOW moest een flink aantal gele kaarten incasseren, waarvan een deel onnodig. Duidelijk was de scheidsrechter op een gegeven moment klaar met VOW en trok wel heel snel een kaart.

Volgende week de tweede bekerwedstrijd thuis om 14:30 uur tegen derdeklasser Margriet.

VOW Vrouwen 1 verloor de eerste bekerwedstrijd met 4-1 van Juliana Mill. Zij spelen volgende week eveneens thuis om 12:00 uur tegen tweedeklasser Prinses Irene.