Bekerwedstrijd: VOW - Margriet, uitslag 0 - 1 (0 - 1)

September 9, 2024

De tweede bekerwedstrijd is tegen Margriet uit Oss. Margriet speelt de competitie in de derde klasse, het beloofd dus een zware wedstrijd voor VOW te worden. Direct laat Margriet zien dat zij de sterkere ploeg zijn. Teruggedrongen op de eigen speelhelft heeft VOW het moeilijk. Na 10 minuten valt dan ook de 0-1.

VOW laat zich niet uit het veld slaan en blijft sterk verdedigen. Een aantal afstandsschoten van Margriet eindigen naast de goal en ook keeper Niek moet regelmatig in actie komen. Ook VOW krijgt zeker in de tweede helft een aantal kansen. Een aantal pogingen om een mooie aanval op te zetten stranden door slechte passes.

De wedstrijd eindigt in 0-1. Ondanks de uitslag een goede prestatie van het hele team van VOW.

Volgende week de derde bekerwedstrijd uit tegen Vorstenbosche Boys om 14:00 uur. De week daarna start de competitie uit tegen Brandevoort.

Vrouwen 1 moest voor de beker ook tegen een tegenstander uit een hogere klasse. Thuis tegen Prinses Irene werd het 0-7.

Vrouwen 1 speelt op 22 september haar eerste competitiewedstrijd om 12:00 uur thuis tegen E.F.C Eersel.