Cito - VOW, uitslag 2 - 4 (2 - 3)

March 24, 2024

Vanaf het begin domineerde VOW. In de zesde minuut uit een vrije trap weet Willem de bal in te tikken, 0-1. Drie minuten later weet Cito, tegen de verhouding in de stand gelijk te trekken. In de 14de minuut komt Cito zelfs op voorsprong. In de 18e minuut brengt Stein VOW op 2-2 en in de 39ste minuut op 2-3.

In de tweede helft na enkele wissels bij Cito een andere tegenstander. VOW heeft moeite om de organisatie op orde te houden. Beide teams krijgen kansen, maar in de 81ste minuut weet Joppe VOW op 2-4 te schieten. Hierna geen gevaar meer voor VOW.

Een terechte, soms moeizame overwinning!

VOW stijgt hierdoor een plaatsje staat nu op de zevende plaats met 21 punten uit 18 wedstrijden. Nog vier wedstrijden voor VOW in de comptetie: WEC uit, Vesta thuis, FC De Rakt uit en Boskant thuis.

Volgende week met Pasen geen wedstrijd voor VOW-1 en de 7 april is VOW vrij vanwege de Mudrun. Pas op 14 april de uit wedstrijd tegen WEC om 14:30 uur.

Vrouwen 1 speelde vandaag gelijk met 0-0 tegen Hapert R2. Een knappe prestatie tegen de nummer drie. De volgende wedstrijd is ook op 14 april thuis om 12:00 uur tegen SHH VR1.