DVG - VOW, uitslag 1 - 0 (0 - 0)

October 20, 2024

Net als vorige week, was de teleurstelling weer groot na de tegengoal in de 92ste minuut.

De eerste veertig minuten was DVG duidelijk het sterkere team. Door goed en kort te verdedigen en druk te zetten kreeg DVG geen echte kansen. Een goal uit een kopbal werd afgekeurd voor buitenspel.

In de laatste tien minuten werd VOW steeds meer gelijkwaardig en begon ook meer druk te zetten.

Na de rust wist VOW dit goede spel voort te zetten. Beide teams kwamen regelmatig voor de goal, maar geen echt grote kansen en de keepers waren alert. De wedstrijd leek te gaan eindigen in een gelijkspel. Echter ruim in de blessure wist DVG uit een vrije trap en een rommelige situatie voor de goal te scoren. VOW probeerde nog de stand gelijk te trekken en kreeg nog een kans die ging helaas naast ging.

Op basis van het spel in de tweede helft was een gelijk spel verdiend geweest. Deze wedstrijd geeft weer vertrouwen voor het vervolg van de competitie. Met deze inzet en werklust gaat VOW zeker nog puntjes pakken. Hopelijk keert het geluk ook een beetje naar onze kant.

Volgende week spelt VOW om 14:30 uur thuis tegen Rood Wit '62. Dit team heeft net als VOW ook 1 punt uit 5 wedstrijden.

Vrouwen 1 heeft zoals bekend een zwaar seizoen. Vandaag werd tegen het veel hoger geplaatste Bergeijk, verloren met 2-3.

Volgende spelen de vrouwen uit tegen Haslou in Elsloo. De wedstrijd begint om 12:00 uur.