VOW - Milheezer Boys, uitslag 1 - 2 (0 - 1)

October 13, 2024

VOW heeft de punten hard nodig. Vandaag zou VOW niet kansloos moeten zijn, maar Milheezer Boys gaf weinig kansen weg. In de 44ste minuut scoorde Milheeze de 0-1.

Na rust leek VOW sterker te starten, maar al snel waren beide ploegen weer aan elkaar gewaagd. In de 69ste minuut een vrije trap voor VOW op redelijke afstand van de goal. Een snoeiharde trap van Stef van Berlo was onhoudbaar voor de keeper, 1-1.

Ondanks aandringen van beide teams vielen er geen goals tot de 90ste minuut. Bij een aanval van Milheeze werd een speler in het strafschopgebied opvallend geduwd en gaf de scheidsrechter een penalty. Deze werd door Milheeze goed benut. Eindstand 1-2. Een zware teleurstelling voor VOW die al gerekend had op één punt.

Volgende week een naar verwachting zware wedstrijd uit tegen DVG. De wedstrijd begint om 14:30 uur in Liempde.

Vrouwen 1 heeft het moeilijk in de 3e klasse. Het verloor vandaag met 4-1 uit tegen Baarlo.

Volgende week spelen ze om 12:00 uur thuis tegen Bergeijk.